Weergaven navigatie

Vandaag

Optreden van sopraan Laila  Cathleen  Neuman

Sloterkerk Osdorperweg 28, Amsterdam

Op zondagmiddag 25 september starten we het nieuwe seizoen  met een optreden van de sopraan Laila  Cathleen  Neuman. Zij wordt begeleid door Cassandra Luckhardt - viola da gamba en Jan van Grootheest – klavecimbel. De componisten zijn o.a. Huygens, Purcell en Couperin.

Vivezza Trio met o.a. Bruch, Mozart en Fauré

Sloterkerk Osdorperweg 28, Amsterdam

Al meer dan 10 jaar brengen violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen levendige en opgewekte muziek in sprankelende, kleurrijke programma’s. Door deze jarenlange ervaring zijn zij perfect op elkaar ingespeeld. Het Vivezza Trio heeft in deze jaren enorm veel concerten gegeven en wordt altijd met veel enthousiasme teruggevraagd vanwege … Lees verder "Vivezza Trio met o.a. Bruch, Mozart en Fauré"