La Notte met werken van o.a. Schubert, Mendelssohn en de Comedian Harmonists

12 februari 2023 @ 15:00 - 16:00

Op  zondagmiddag 12 februari brengt om 15 uur  het vocaal ensemble La Notte  een programma met romantische muziek. Hartverwarmende liederen met een lach en een traan. U hoort werken van o.a. Schubert, Mendelssohn en de Comedian Harmonists. De dirigent van dit mannenkwartet is Willem Bouwman

Het vocaal mannenkwartet La Notte, opgericht in 1989, ontleent zijn naam (‘de nacht’) aan het rijke repertoire van de 19e-eeuwse romantiek, een periode waarin nacht en maan frequent werden bezongen en het vocaal mannenkwartet tot grote bloei kwam. Dichters als Goethe, Schiller, Mathison en anderen leverden teksten die door componisten als Schubert en Mendelssohn op muziek werden gezet. Ook La Notte heeft veel van deze liederen op het repertoire.

Programma volgt …

12 februari 2023

Stichting Vrienden van de Sloterkerk
concert@sloterkerk.nl

Aanmelden zoals 2 anderen!
Tribe Loading Animation Image