Toegangsprijs (tenzij anders aangegeven)  € 10.00 en voor donateurs € 9.00. Kinderen gratis entree. Kijk naar de informatie over een specifiek concert om je aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot 3 uur voor aanvang.

LELI-koor

5 april @ 15:00 - 16:00

Op  zondagmiddag  5 april 2020 treedt het bekende LELI-koor op. Dit koor dat onder leiding staat van de  ervaren dirigent Jan Joost van Elburg brengt liederen ten gehore uit de tijd voor Pasen, ook wel de passietijd genoemd.

Leli-koor

Door de overweldigende aandacht voor de Matthäus-Passion van Bach in de passietijd zou je haast vergeten hoeveel meer prachtige koormuziek er is gecomponeerd waarin het lijdensverhaal van Jezus wordt verklankt. Het Lelikoor brengt een concert met een selectie uit die muziek, met componisten uit de renaissance tot en met de 20e eeuw. Zo zingen ze enkele stukken van Carlo Gesualdo waarin de dreiging van de ophanden zijnde kruisiging doorklinkt, het prachtig weemoedige dubbelkorige Lamentationes van Dominique Phinot en twee kleine gebeden van Francis Poulenc met zijn uiterst expressieve autodidactische muziektaal.

Zie verder www.lelikoor.nl

Stichting Vrienden van de Sloterkerk