• Dit evenement is voorbij.

Mariya Semotyuk (fluit) en David Schlaffke (klavecimbel) spelen werken van C.P.E. Bach, J.J. Quantz, Frederik II van Pruisen „De Grote“ en J.G. Graun

23 mei @ 15:00 - 16:00

Het is vanwege de pandemie helaas een tijd geleden dat u van onze Stichting Vrienden van de Sloterkerk een bericht hebt ontvangen. Hopelijk kunnen wij ‘ergens’ in 2021 weer fysieke concerten organiseren. Op zondagmiddag 23 mei om 3 uur vindt er in de Sloterkerk een live streaming concert plaats.

Mariya Semotyuk (fluit) en David Schlaffke (klavecimbel) spelen werken van C.P.E. Bach, J.J. Quantz, Frederik II van Pruisen “De Grote” en J.G. Graun. Live te beluisteren en te zien via …

Kerkdienst Gemist

Mariya Semotyuk en David Schlaffke

Mocht de overheid voor 23 mei besluiten dat er concerten voor een beperkt aantal bezoekers mogelijk zijn, dan berichten wij u direct. Aanmelden dan wel alleen via sloterkerk.nl.
Als u onze stichting met een vrijwillige bijdrage wilt steunen: ons rekeningnummer is NL98INGB0004695675 t.n.v. Stichting Vrienden van de Sloterkerk.