Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zaterdag 25 augustus en zondag 26 augustus 2018 staat de Protestantse Kerk Amsterdam op de Uitmarkt! Stand 68, een pagode tent, staat op het Marine terrein en we zijn geopend van 12.00 - 18.00 uur. Er is speciale aandacht voor de concerten die de Stichting Vrienden van de Sloterkerk organiseert.

Op zaterdagmiddag 8 september 2018 is de Sloterkerk van 12.00 tot 16.00 uur geopend voor bezoekers in het kader van Open Monumenten Dag. Om 13.00 en 15.00 uur is er orgelspel met als thema: de Kerk, Centrum van Bezinning en Cultuur.

Op zondagmiddag 30 september 2018 is er een sprankelend optreden van een succesvol pianotrio, bestaande uit de violiste Lucian Boeken, de celliste Anne Korff de Gidts en de enthousiaste pianist Edzo Bos. Op het programma staan o.a. het pianotrio van Brahms opus 8 in b, en werken van Haydn.

Op zondagmiddag 21 oktober 2018 is er een -vervolg- optreden van een strijkersensemble van leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Op het programma staat o.a. het vijfde Brandenburgs concert van J. S. Bach Verder o.a. werken van Telemann. De klavecimbelspeler is David Schlaffke.

In de maand november is er gn matinee-concert. Wel is er op zondagmiddag 18 november 2018 een optreden van het Amphion Kamerkoor. Voor nadere informatie uitsluitend : theaterbrugman@gmail.com en/ of www.amphion.dds.nl
Dit is een concert in eigen beheer van de uitvoerenden. Let op mogelijk gewijzigde aanvangstijden / toegangsprijzen.

Op zondagmiddag 16 december 2018
zal het Cecilia International Choir uit Den Haag optreden. Centraal staan de eeuwenoude en beroemde Christmas Carols. Op het orgel speelt David Schlaffke. Na afloop consumptie met glhwein.

Op zondagmiddag 20 januari 2019 is er een hernieuwd optreden van het zo succesvolle trio Vivezza. Dit trio bestaat uit Inger van Vliet (viool), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angelique Heemsbergen (piano).

Op zondagmiddag 10 februari 2019 is er een uniek solo-optreden van de succesvolle pianist Feico Deutekom. Op de vleugel zal hij o.a. muziek van Philip Glass spelen en andere musici uit de wereld van de minimal music zoals David Lang, Avo Prt en Nils Frahm.

Op zondagmiddag 17 maart 2019 2019 is er een optreden van het blazersensemble Septentriones dat garant zal staan voor aangename klassieke muziek, ditmaal met A.Dvork, Serenade voor blazers Opus 44 en J. Brahms, Serenade no. 2 Opus 16. De dirigent is Herman Draaisma.

Deze agenda is onder zeer licht voorbehoud samengesteld; raadpleeg tevens de plaatselijke media en vooral de website www.sloterkerk.nl

Wijkgemeente

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur en is de toegangsprijs € 10.00 en voor donateurs € 9.00. Kinderen gratis.

...

donateur worden