Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

In de maand november is er géén matinee-concert van de Stichting Vrienden van de Sloterkerk.

Op zondagmiddag 11 november 2018 om 14.30 uur: AMS-koor ontmoet Blazerskwintet o.l.v Evert van Malkenhorst met medewerking van Lodewijk Crommelin – piano en Evert Sillem – viool. Werken van o.a. Handel, Shostakovich, Dyson.
Voor nadere informatie uitsluitend : daphnedewijs@gmail.com Dit is een concert in eigen beheer van de uitvoerenden. Let op mogelijk gewijzigde aanvangstijden / toegangsprijzen.

Op zondagmiddag 18 november 2018 om 15.00 uur is er een optreden van het Amphion Kamerkoor. Voor nadere informatie uitsluitend : theaterbrugman@gmail.com en/of www.kamerkooramphion.nl

Op zondagmiddag 16 december 2018 zal het Cecilia International Choir uit Den Haag optreden. Centraal staan de eeuwenoude en beroemde Christmas Carols. Op het orgel speelt David Schlaffke. Na afloop consumptie met glühwein.

Op zondagmiddag 20 januari 2019 is er een hernieuwd optreden van het zo succesvolle trio Vivezza. Dit trio bestaat uit Inger van Vliet (viool), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angelique Heemsbergen (piano).

Op zondagmiddag 10 februari 2019 is er een uniek solo-optreden van de succesvolle pianist Feico Deutekom. Op de vleugel zal hij o.a. muziek van Philip Glass spelen en andere musici uit de wereld van de minimal music zoals David Lang, Avo Pärt en Nils Frahm.

Op zondagmiddag 17 maart 2019 2019 is er een optreden van het blazersensemble Septentriones dat garant zal staan voor aangename klassieke muziek, ditmaal met A.Dvorák, Serenade voor blazers Opus 44 en J. Brahms, Serenade no. 2 Opus 16. De dirigent is Herman Draaisma.

Deze agenda is onder zeer licht voorbehoud samengesteld; raadpleeg tevens de plaatselijke media en vooral de website www.sloterkerk.nl

Wijkgemeente

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur en is de toegangsprijs € 10.00 en voor donateurs € 9.00. Kinderen gratis.

...

donateur worden