Aanmelden voor een concert in de Sloterkerk

Om u als bezoeker aan te melden voor een volgend concert in de Sloterkerk moet u klikken op de AANMELDEN button op de pagina van het betreffende concert. U krijgt dan per ommegaande een bevestiging van uw aanmelding.

Beknopt overzicht van de komende concerten waaronder concerten die niet door de Stichting Vrienden van de Sloterkerk worden georganiseerd:

Op zondagmiddag 6 oktober 2019 treedt het mannenkwartet La Notte op. Een gevarieerd liedprogramma dat – heel origineel! – is afgestemd op een aantal schilderijen met als thema: schipbreuk en redding. Kortom: een concert rondom ‘zingende’ schilderijen!

Op zondagmiddag  10 november 2019 is er een jubileumconcert met een optreden van Susanne Niesporek met haar trio Amsterdam – Berlin. Zij is als violiste  verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest, Een feestelijk concert omdat dit het 150ste matinee concert is!

Op zondagmiddag  24 november 2019 treedt Sjier Chadasj, het koor van de Liberaal Joodse Gemeente te Amsterdam, op met het programma: ‘het Joodse jaar door met Sjier Chadasj’. Een uniek concert, u zult muziek horen die in synagogen klinkt tijdens de Joodse feestdagen en tijdens Sjabbat, de Joodse rustdag. Voor nadere info over de  aanvangstijd, toegangsprijs , programma: sjierchadasj@hotmail.com

Op zondagmiddag 8 december 2019 zal opnieuw het Cecilia International Choir uit Den Haag optreden. Centraal staan de  eeuwenoude en beroemde Christmas Carols. Op het orgel speelt David Schlaffke.  Na afloop consumptie met  glühwein

Op  zondagmiddag 12 januari 2020 treden een tweetal musici op, te weten de aan het Koninklijk Concertgebouworkest verbonden dwarsfluitiste Mariya Semotyuk- Schlaffke en David Schlaffke die als organist verbonden  is aan de Sloterkerk. Op het programma werken van Mendelssohn- Bartholdy, Rinck en van Hummel.

Op  zondagmidag 9 februari  2020 treedt het  strijkers  trio Domenica op  dat onder leiding  staat van de jarenlang aan het Koninklijk Concertgebouworkest verbonden violist Tony Rous. Samen met de altvioliste Suzan Rous en de cellist Martin Bungeroth staan  naast trio’s van L. van Beethoven, ook werken van Roman Haas en  Leo Weiner op het programma.