Aanmelden voor een concert in de Sloterkerk

Om u als bezoeker aan te melden voor een volgend concert in de Sloterkerk moet u klikken op de AANMELDEN button op de pagina van het betreffende concert. U krijgt dan per ommegaande een bevestiging van uw aanmelding.

Beknopt overzicht van de komende concerten waaronder concerten die niet door de Stichting Vrienden van de Sloterkerk worden georganiseerd:

Op zondag 23 juni 2019 is er een  concert ter herinnering aan de heer J.L. Kuipéri. In dit besloten concert zal het trio Edzo Bos optreden.

Op zaterdag 28 juni klinkt voor het eerst een Choral Evensong in de Sloterkerk. Een Choral Evensong is een muzikale gebedsdienst in de traditie van Engelse kathedralen, zoals St. Paul’s Cathedral in Londen. De eerste Choral Evensong in de Sloterkerk wordt begeleid door het eveneens gloednieuwe vesperkoor van de Sloterkerk.

Op ZATERDAGMIDDAG 7 september is de Sloterkerk  in het kader van open monumentendag van 12 tot 4 uur geopend voor een tweetal orgelconcerten en voor een  mini-expositie over de band  tussen Rembrandt en  Sloten en de Sloterkerk.

Op zondagmiddag 6 oktober 2019 treedt het mannenkwartet La Notte op. Een gevarieerd liedprogramma dat – heel origineel! – is afgestemd op een aantal schilderijen met als thema: schipbreuk en redding. Kortom: een concert rondom ‘zingende’ schilderijen!

Op zondagmiddag  10 november 2019 is er een jubileumconcert met een optreden van Susanne Niesporek met haar trio Amsterdam – Berlin. Zij is als violiste  verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest, Een feestelijk concert omdat dit het 150ste matinee concert is!

Op zondagmiddag  24 november 2019 treedt Sjier Chadasj, het koor van de Liberaal Joodse Gemeente te Amsterdam, op met het programma: ‘het Joodse jaar door met Sjier Chadasj’. Een uniek concert, u zult muziek horen die in synagogen klinkt tijdens de Joodse feestdagen en tijdens Sjabbat, de Joodse rustdag. Voor nadere info over de  aanvangstijd, toegangsprijs , programma: sjierchadasj@hotmail.com

Op zondagmiddag 8 december 2019 zal opnieuw het Cecilia International Choir uit Den Haag optreden. Centraal staan de  eeuwenoude en beroemde Christmas Carols. Op het orgel speelt David Schlaffke.  Na afloop consumptie met  glühwein