Aankomende Evenementen

Evensong 28 maart online in presentatie & gezang

28 maart @ 17:00 - 18:00
Online

De overheidsmaatregelen van 23 maart 2020 maken het helaas niet langer mogelijk een online Evensong te organiseren. In plaats daarvan deze presentatie gemaakt door Dick Diepeveen. Als het mogelijk is, zullen Nancy Latour en Joke Baars op zaterdag 28 maart 2020 samen één lied uit het programma zingen. Dit wordt dan via mp3 audio bestand aan u aangeboden via deze webpagina en/of via kerkdienst gemist   U kunt de liturgie ook downloaden als PDF.

april 2020

LELI-koor: concert is afgelast

Sloterkerk, Osdorperweg 28

Beste muziekliefhebber, In het kader van de maatschappelijke ontwikkelingen rond het coronavirus gaat dit concert niet door. Wij hopen op een later tijdstip alsnog het Lelikoor te verwelkomen in de Sloterkerk. Met vriendelijke groet, Stichting Vrienden van de Sloterkerk Op  zondagmiddag  5 april 2020 zou het bekende LELI-koor optreden. Dit koor dat onder leiding staat van de  ervaren dirigent Jan Joost van Elburg brengt liederen ten gehore uit de tijd voor Pasen, ook wel de passietijd genoemd. Door de overweldigende…

juni 2020

Studenten van het Conservatorium

7 juni @ 15:00 - 16:00
Sloterkerk, Osdorperweg 28

Op zondagmiddag 7 juni 2020 wordt het seizoen weer afgesloten met een optreden van een aantal talentvolle studenten van het Conservatorium alhier te Amsterdam. Elk jaar opnieuw levert deze traditie spannende, gevarieerde en verrassende muzikale belevenissen op.

+ Exporteer Evenementen