Verhuur Sloterkerk

Mocht u overwegen de kerk te huren dan kunt u contact opnemen met één van de kerkrentmeesters om te vragen naar de mogelijkheden:

Voor de Sloterkerk:
de heer D. Langendoen
tel.: 020 – 619 65 62
email: dilila@telfort.nl

Bij verhuur van de Sloterkerk dient altijd het formulier externe verhuur volledig ingevuld:

U kunt het daarna scannen of kopiëren en zenden aan de heer Dick Langendoen. Hij zal vervolgens een offerte sturen als de kerk beschikbaar is en het evenement geschikt is voor de Sloterkerk. Bij externe verhuur zijn onze huisregels van toepassing die u hieronder kan downloaden:

Voor Vink & Boer (wijkgebouw achter de kerk):
mevrouw W. v.d. Spek
tel.: 020 – 617 37 39

Dorpsstraat met de Sloterkerk in Sloten (NH), fotograaf: anoniem, ca. 1910 - ca. 1930, ontwikkelgelatinezilverdruk, bron: Rijksmuseum
Dorpsstraat met de Sloterkerk in Sloten (NH), fotograaf: anoniem (circa 1910-1930). Bron: collectie Rijksmuseum