Verhuur Vink & Boer

N.B.: Gezien de covid-19 situatie zullen alle aanvragen extra nauwkeurig bekeken worden en zal een intake gesprek volgen na de aanvraag. Aan de aanvraag kunnen geen rechten worden ontleend.

Achter de kerk en oude pastorie staat het wijkgebouw Vink & Boer. In dit gebouw is vaak de ‘nazit” na de matineeconcerten om samen met de musici onder het genot van een drankje na te praten.

Als u zelf een activiteit in de Sloterkerk organiseert kan er in sommige gevallen ook gebruikt gemaakt worden van het wijkgebouw.  Of u kunt Vink en Boer ook  apart huren. Neem daarvoor contact op met  mevrouw W. v.d. Spek.

Vink & Boer (wijkgebouw achter de kerk):
mevrouw W. v.d. Spek
tel.: 020 – 617 37 39

Dorpsstraat met de Sloterkerk in Sloten (NH), fotograaf: anoniem, ca. 1910 - ca. 1930, ontwikkelgelatinezilverdruk, bron: Rijksmuseum
Dorpsstraat met de Sloterkerk in Sloten (NH), fotograaf: anoniem (circa 1910-1930). Bron: collectie Rijksmuseum