CD opname Sloterkerk

Susanne Niesporek en David Schlaffke

Ter gelegenheid van het 65-ste matinee concert in de Sloterkerk  heeft er op 9 oktober 2011 een live presentatie plaatsgevonden van een CD die in de zomer 2011 in de Sloterkerk is opgenomen. De violiste Susanne Niesporek (voorheen Jaspers) die verbonden is aan het Koninklijk Concertgebouworkest en de organist van de Sloterkerk David Schlaffke spelen werken van componisten zoals Mendelssohn, Rheinberger, Reger, Liszt en Mozart. Een bijzondere combinatie, viool en orgel en Dirk Luijmes – muziekredacteur NCRV radio – schreef in een recensie: “hoewel hun instrumenten soms wat moeilijk mengen, gaat het tweetal een boeiende en subtiele dialoog aan“.

Deze CD is mede mogelijk gemaakt door de Stichting De Ossejan en te bestellen via  svvs28@gmail.com . Prijs inclusief verzendkosten € 12.50.