Concerten Sloterkerk 2022

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur en is de toegangsprijs € 10.00 en voor donateurs € 9.00. Kinderen gratis entree. Aanmelden voor de concerten kan door het klikken op de AANMELDEN button van het concert dat u wil bezoeken.

Overzicht matinee concerten 2022

Op zondagmiddag 20  februari treedt om 15 uur het strijkers ensemble ’t Kabinet op. Dit ensemble staat onder leiding van de  internationaal  opererende violist Daniel Boothe. Veelal verlenen zij medewerking aan de cantatediensten in de Westerkerk.

Op  zondagmiddag 3 april is er om 15 uur  in de  zogenoemde passie tijd voor Pasen  een optreden van het Leli koor  uit Amsterdam dat onder leiding staat  van de dirigent JanJoost van Elburg.

Op zondagmiddag 24 april is er om 15 uur een optreden van de enthousiaste pianist Edzo Bos die samen met collega’s en  enkele talentvolle violisten van de muziekschool Amsterdam garant  staan voor  een afwisselend en gevarieerd programma.

Op zondagmiddag 22 mei  is om 15 uur een optreden van  de aan het Koninklijk Concertgebouworkest  verbonden fluitiste Mariya Semotyuk. Enkele talentvolle conservatorium studenten  dragen eveneens  aan dit concert bij.

Op zondagmiddag 12 juni is om 15 uur een herhaald optreden van de pianist Feico Deutekom. Op de vleugel zal hij op betoverende en zo men wil hypnotiserende wijze werken  van Philip  Glass en andere hedendaagse componisten ten gehore brengen.

Hieronder kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief matinee concerten Sloterkerk.

Nieuwsbrief concerten in de Sloterkerk

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief over de matinee concerten in de Sloterkerk:

Invullen en versturen:

* verplicht