Concertagenda Sloterkerk

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur en is de toegangsprijs € 10.00 en voor donateurs € 9.00. Kinderen gratis entree. Reserveren voor de concerten kan op de reserveringspagina. Onderaan deze pagina kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief matinee concerten Sloterkerk.

Op zondagmiddag 17 maart 2019 2019 is er een optreden van het blazersensemble Septentriones dat garant zal staan voor aangename klassieke muziek, ditmaal met Antonín Dvořák , Serenade voor blazers Opus 44 en J. Brahms, Serenade no. 2 Opus 16. De dirigent is Herman Draaisma.

Op zondagmiddag 7 april 2019 zal het bekende “Stabat Mater” van Pergolesi ten gehore worden gebracht. Twee solisten en het ensemble ’t Kabinet o.l.v. Daniel Boothe voeren het intieme en poëtische werk voor de Passie tijd op. De musici spelen op authentieke instrumenten uit de barok periode.

Op zondagmiddag 12 mei 2019 is er een optreden van leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest.
In het buitengewoon virtuoze programma worden naast werken van o.a. Rameau, het beroemde 5e Brandenburgse Concert en de 2e Orkestsuite van J.S. Bach uitgevoerd. Klavecinist is David Schlaffke.

Op zondagmiddag 16 juni 2019 wordt het seizoen gewoontegetrouw afgesloten met een altijd verrassend en enthousiast optreden van een aantal talentvolle studenten van het Sweelinck Conservatorium uit Amsterdam.

Nieuwsbrief concerten in de Sloterkerk

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief over de matinee concerten in de Sloterkerk: