Coronamaatregelen bij concerten in de Sloterkerk

Wij hebben om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan een aantal maatregelen getroffen om uw bezoek aan de Sloterkerk veilig en aangenaam te laten verlopen. Deze maatregelen zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Wij kunnen deze maatregelen aanpassen en de maatregelen kunnen bij sommige concerten iets afwijken. Lees daarom altijd de maatregelen in de bevestigingsmail die u ontvangt als u heeft gereserveerd voor een concert of andere bijeenkomst.

Reserveren

U kunt de Sloterkerk alleen bezoeken als u een reservering heeft en van ons daar een bevestiging van heeft ontvangen.

Coronatoegangsbewijs

Het is voor bezoekers vanaf 13 jaar alleen mogelijk concerten bij te wonen met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint. Bezoekers vanaf 14 jaar moeten hierbij ook een geldig identiteitsbewijs tonen (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Het gele boekje geldt niet als coronatoegangsbewijs.

Gezondheidscheck

Had of heeft u een of meerdere van de volgende klachten in de 24 uur voor de aanvangstijd?

• Hoesten
  • Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
  • Verhoging of koorts
  • Benauwdheid
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Meld u dan per e-mail af (zie link onderaan uw reservering) en blijf thuis.

• Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
  • Bent u in quarantaine omdat u terug bent gekomen uit een COVID-19-risicogebied? (Voor de risicogebieden zie: www.wijsopreis.nl )
  • Bent u in quarantaine omdat u bent gewaarschuwd door de Coronamelder-app?

Meld u dan per e-mail af (zie link onderaan uw reservering) en blijf thuis.

• In geval van twijfel kunnen wij u, op grond van de veiligheid voor de gezondheid, de toegang tot de Sloterkerk ontzeggen.

Bij aankomst

• Bij de deur staat een van onze medewerkers om u te verwelkomen en te vragen naar uw coronatoegangsbewijs.
  • Als u binnenkomt kunt u uw handen in de hal desinfecteren.
  • Zorg dat u rekening houdt met andere bezoekers, wellicht willen zij liever afstand houden.
  • Wij verzoeken u om alleen in het hoogstnodige geval uw stoel voortijdig te verlaten en hierbij rekening te houden met de andere bezoekers.
  • Wij hopen dat iedereen de kans krijgt om concerten en andere bijeenkomsten in de Sloterkerk bij te wonen maar willen dit op een verantwoorde manier organiseren. Wij hopen op uw begrip!